Over ons

Mr. Energie is in de eerste plaats dromen van een samenleving waar de consument zijn voordeel kan doen met duidelijke,transparante en eenvoudige aanbiedingen. Een wereld waarin leveranciers vergelijken en van leverancier veranderen kinderspel is. Een samenleving waarin we elkaar helpen om sterker te worden en vooruit te gaan.

Mr. Energie is ook een vaststelling: energie is overal hetzelfde, ongeacht de fabrikant. Het distributienet wordt immers beheerd door netbeheerders. We krijgen dus elektriciteit en gas van dezelfde kwaliteit als onze buurman, ook al hebben we verschillende leveranciers.

Thomas Edison zei ooit dat de waarde van een idee afhankelijk is van het gebruik. Daarom creëerden we Mr. Energie. Een gebruiksvriendelijk platform waar elke burger en elk bedrijf opnieuw een geïnformeerde consument wordt. Aan de basis van Mr. Energie liggen solide waarden die een baken zijn in het dagelijkse leven.

Onze belangrijkste waarde is transparantie. We begeleiden onze klanten zo goed mogelijk en verduidelijken dingen die niet duidelijk zijn. Ook vertrouwen is voor ons van vitaal belang. En door eenvoud en flexibiliteit Dankzij een toegewijd team dat zich laat inspireren door deze waarden, konden we een ideale wereld creëren die aan onze verwachtingen voldoet. Hopelijk ook aan die van u. Elke maand telt Mr. Energie honderden nieuwe klanten en kon onze gemeenschap al meer dan een miljoen euro besparen.